Dierenkliniek EnschedeGesloten op zondag

Toon openingstijden

dierenartsen - Dierenkliniek Enschede - kaartoverzicht

Dierenkliniek Enschede

Dierenkliniek Enschede is een dierenartsenpraktijk waar uitsluitend gezelschapsdieren worden behandeld. Er werken 5 dierenartsen, die er allemaal bewust voor gekozen hebben om alleen met gezelschapsdieren te werken.

Uiteraard willen wij u en uw huisdier graag zo goed mogelijk helpen. Om dit te kunnen realiseren is de praktijk uitgerust met moderne apparatuur, en proberen de dierenartsen en assistentes van de laatste ontwikkelingen op diergeneeskundig gebied op de hoogte blijven.

Wij vinden het heel belangrijk dat een behandeling past bij zowel u als uw dier. Wij zullen ten alle tijden proberen om onze kennis aan te laten sluiten op de persoonlijke behoefte van u en uw huisdier.
In de gevallen waarin wijzelf niet over voldoende kennis of de juiste apparatuur beschikken, zullen wij niet schromen u door te sturen naar een erkend specialistencentrum.

Katten sterillisatie hond en kat, niesziekte, niesziekte katten, is niesziekte besmettelijk, chronische niesziekte, ontwormen kat of hond, zieke kat, wormkeur.

Openingstijden

Gesloten
Opent morgen om 8.30
maandag8.30 - 19.00
dinsdag8.30 - 19.00
woensdag8.30 - 19.00
donderdag8.30 - 19.00
vrijdag8.30 - 19.00
zaterdag9.00 - 11.00
zondagGesloten

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De dierenarts-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Dierenkliniek Enschede
Brinkstraat 234
7541AV Enschede

+31 (0)53 4305805

Deel deze pagina

Dierenkliniek+Enschede img