Romme Dierenartsenpraktijk

Gesloten (do 08.00 - 17.00)

Toon openingstijden

dierenartsen - Romme Dierenartsenpraktijk - kaartoverzicht

Romme Dierenartsenpraktijk

Welkom op de webpagina van Romme Dierenartsenpraktijk op dierenarts-in.nl - de beste dierenartsen website van Nederland! 

Op deze pagina kunt u reacties achterlaten en treft u diverse informatie aan zoals adres- en contactgegevens.

Openingstijden

Gesloten
Opent morgen om 8.00
maandag8.00 - 17.00
dinsdag8.00 - 17.00
woensdag8.00 - 17.00
donderdag8.00 - 17.00
vrijdag8.00 - 17.00
zaterdag8.00 - 17.00
zondagGesloten

Recensies

Profielafbeelding juliette

  1 

Ons katje is al 17 jaar oud en sinds 2 weken blijft hij alleen nog maar beneden liggen in de mand. Vandaag trof mijn moeder hem verlamd aan in de tuin en ademde moeilijk. Met spoed de dierenarts gebeld of we langs konden komen, met de hoop of hij meer kon zeggen over de situatie of wat we nu moeten doen. Het was een kort bezoek van ongeveer 10 minuten. De beste man heeft hem opgetild om te kijken hoe verlamd hij was and that's it. Verder geen controle. Hij adviseerde vitaminen en pijnstillers en dan maar te kijken hoe het ging. Toen wij vroegen denkt u dat de kat veel pijn heeft. Was het antwoord nee. Hij had ook geen onderbouwing voor zijn voorschrift van vitaminen en pijnstillers. Toen wij vroegen wat we nu moesten doen, wist hij het ook niet.
Hij gaf een spuitje mee waarmee we onze kat water konden toedienen, mocht het nodig zijn. Daarna mochten we even 30 euro afrekenen.
Vanwege de schrik dat ik dacht afscheid te moeten nemen van mijn kat, realiseerde ik me niet wat hier nu eigenlijk gebeurde. De beste man heeft eigenlijk 0,0 onderzoek gedaan naar onze kat. Dat de kat verlamde achterpootjes heeft, konen wij zelf ook wel constateren. Nu weten we nog niet wat er aan de hand is. En gaan we dinsdag naar een echte dierenpraktijk. Waarom de beste man zichzelf een dierenarts mag wanen is voor ons echt een raadsel. Maar ik heb mijn moeder afgeraden hier nog terug te komen.

6 -14

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast
MORGENS GEBELD NETJES TERUG GEBELL GOEDE DIAGNOSE GEKREGEN BEDANKT
Beantwoorden  • 
Afspraak thuis voor 5 huisdieren niet te doen kijk vande wel week ff of volgende week. Zo jammer verder oké voor inentingen
Beantwoorden  • 
zeer tevreden, onze bouvier Bellie was 12 jaar en ze was helemaal op, gebeld en op 30 mei 2017 is ONS Belle meisje rustig thuis gaan slapen, zeer tevreden, nu hebben we sinds een paar dagen weer een bouvier van 8 weken, en gaan zeker weer naar deze dierenpraktijk
Beantwoorden  • 
Profielafbeelding miranda bootsma
Miranda Bootsma
5 jaar geleden
mijn hond was gebeten, gebeld op zondagavond. Nou daar hoefde ik niet mee te komen. Zeer chagerijnig te woord gestaan. Volgende dag langs andere dierenarts, had dus schoongemaakt en gehecht moeten worden. Nu een ontsteking en open wond
Beantwoorden  • 
dit is een oplichter eerste klas heb gister een pup gehaald uit st willibrord die dus veels te licht was deze dierenarts heeft deze pup goed gekeurd compleet gezond dit had hij nooit en te nimmer mogen doen hij had een aantekening moeten maken dus bij deze u bent gewaarschuwd voor u met hem in zee gaat ook leeftijd klopt niet van deze pup volgens hen is deze nu 11 weken maar inwerkelijkheid is deze pup nog maar hooguit 7 tot 8 weken oud
Beantwoorden  • 
Profielafbeelding miranda
Miranda
geert kramer
2 jaar geleden
Ik vermoed dat ik met eenzelfde situatie te maken heb en ben dit nu aan het uitzoeken
Beantwoorden  • 
Profielafbeelding cor
cor
Miranda
2 jaar geleden
Kun je je situatie nader uitleggen dan kan ik me in verdiepen en uitleggen
Beantwoorden  • 
Heel tevreden. mijn dochter en ik gaan er met onze honden heen. Geen poespas, geen dure praktijkruimte. de mensen zijn heel goed met de dieren en dat is wat voor mij telt.
Beantwoorden  • 
Wij zijn er erg tevreden over .
Beantwoorden  • 
Profielafbeelding patrick
Patrick
8 jaar geleden
Al jaren zeer tevreden goede prijzen en geen nonsens.
Beantwoorden  • 

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De dierenarts-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Romme Dierenartsenpraktijk
Zwaluw 6
4872SL Etten-Leur

+31 (0)76 5036247

Links

Website
-

Deel deze pagina

Romme+Dierenartsenpraktijk img