Agraplan Farmaca

Agraplan Farmaca

Binnen de Plantema Groep schuilt een wereld van kennis op gebied van de pluimveesector, verdeeld over de drie zusterbedrijven Agraplan Farmaca, Plantema Veterinair Centrum en Medpharma.

Ons Veterinair Centrum wordt bemand door een deskundig team van ervaren pluimveedierenartsen en analisten. De analisten beschikken over een moderne sectieruimte waar jaarlijks meer dan 90.000 secties verricht worden. Door middel van bacteriologisch- en serologisch onderzoek dat verricht wordt in onze eigen laboratoria, zijn wij niet alleen in staat om u optimaal te begeleiden bij ziekten en aandoeningen, maar ook bij de dagelijkse verzorging van uw dieren.

Kwaliteit en een klantgerichte dienstverlening zijn de sleutelwoorden binnen ons bedrijf. Om daadwerkelijk inhoud te geven aan deze begrippen hebben wij een kwaliteitszorgsysteem ingevoerd, dat door de KIWA is gewaardeerd met een NEN-EN-ISO-9001:2000 certificaat. Daarnaast beschikt Agraplan over het GMP+ International certificaat en het HACCP certificaat (Hazard Analysis Critical Control Points). Agraplan Farmaca is met al haar producten aangemeld bij het Productschap Diervoeders te Den Haag en de Voedsel en Waren Autoriteit.

Een ziekte waardoor veel uitval in een pluimveekoppel ontstaat, kost een pluimveehouder al snel veel geld. Door uw koppel regelmatig te laten onderzoeken, worden eventuele aandoeningen snel ontdekt en kunnen de dieren tijdig behandeld worden. Daarnaast is het belangrijk om ziekten te voorkomen. Dit kan door uw pluimvee een uitgebalanceerde voeding voor te schotelen.

Als Agraplan onderscheiden wij ons door het gebruik van hoogwaardige zuiver natuurlijke stoffen. In nauwe samenwerking met apothekers, dierenartsen, voerfabrikanten en pluimveehouders hebben wij een uitgekiend assortiment aan natuurlijke vloeibare aanvullende diervoeders voor drinkwater toepassingen.

Services

  • Gratis offerte
  • Productie
  • Laboratorium werk

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De dierenarts-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Agraplan Farmaca
Maalstoel 6
7773NN Hardenberg

+31 (0)523 266910
info@agraplan.nl

Deel deze pagina

Agraplan+Farmaca img