DierenDokters Hilversum

DierenDokters Hilversum

DierenDokters; passie voor zorg Ă©n dieren!

Als trotse en bezorgde huisdierenbezitter gunt u natuurlijk uw huisdier het allerbeste, zeker wanneer het om de gezondheid van uw huisgenootje gaat. Uw keuze voor uw dierenarts is dan ook terecht een kritische. U wilt een dierenarts die u en uw huisdier alle aandacht geeft, de best mogelijke diergeneeskundige zorg levert, u goed uitlegt wat er aan de hand is en u een duidelijk en eerlijk advies geeft.

En dat is precies waar DierenDokters voor staat; kwaliteit, service en aandacht!

Bij DierenDokters treft u dan ook altijd een dierenarts met passie voor zorg en voor huisdieren. In goede tijden helpt DierenDokters u graag uw huisdier zo lang mogelijk gezond te houden. Dat doen wij door u te voorzien van de beste adviezen en preventieve gezondheidsprogramma’s. Komt uw huisdier in slechtere tijden terecht dan zijn wij optimaal uitgerust om de best mogelijke zorg te leveren.

Kortom, zorg voor dieren, een dierenleven lang!

Kliniek
DierenDokters Hilversum is een moderne dierenkliniek in hartje Hilversum. Met een eigen laboratorium, een operatiekamer met gasnarcose en bewaking, digitale rontgenfoto's, gescheiden honden- en kattenopnames zijn wij prima uitgerust om uw huisdier met de best mogelijke zorg te omringen.

Naast de bekende gezelschapsdieren zoals honden, katten, konijnen, knaagdieren en fretten, kunt u bij ons ook uitstekend terecht voor de uitgebreide behandeling van meer bijzondere dieren zoals vogels en reptielen.

Pension
Naast dierenkliniek zijn wij ook een katten- konijnen- en knaagdierenpension. Een veilig gevoel als uw chronisch zieke huisdier onder toezicht van een dierenarts staat.

Team

Dierenarts Erik Heylen en zijn deskundige team van paraveterinairen ontvangt u en uw huisdier op mens en diervriendelijke wijze.

Gratis parkeren
Achter de kliniek bevinden zich parkeerplaatsen waar u gratis kan parkeren. Deze zijn te bereiken via de Koninginneweg (Na Italiaans restaurant Casa de Lorenza rechtsaf de oprit op en bij het bordje "DierenDokters Hilversum" linksaf).

Maakt u gebruik van een routeplanner, dan kunt u het beste Koninginneweg 88 in Hilversum instellen. U komt dan het beste uit zonder te zoeken. U kan dan vervolgens rechtsaf slaan en links parkeren bij het bord DierenDokters Hilversum.

Spoeddiensten - spoedgevallen

Voor spoedgevallen zijn wij 7 dagen per week, 24 uur per dag te bereiken. Wilt u wel even van te voren bellen? Zo kunnen wij ons vast voorbereiden op uw komst!

Services

Er zijn nog geen expertises ingevuld voor DierenDokters Hilversum

  • Nazorg

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De dierenarts-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

DierenDokters Hilversum
Stationsstraat 6/A
1211EM Hilversum

+31 (0)35 6244228

Deel deze pagina

DierenDokters+Hilversum img