Dierenarts A J SchutGeopend tot 17.00

dierenartsen - Dierenarts A J Schut - kaartoverzicht

Dierenarts A J Schut

Voor het diergeneeskunding onderzoek, de behandeling en chirurgie en de preventieve zorg van uw huisdier. Met uw hond, kat of konijn bent u bij ons op een goed adres, maar ook met uw fret, cavia, chinchilla, gerbil, hamster rat of muis.

In geval van spoed willen wij zo veel mogelijk voor u bereikbaar zijn. Als wij er niet zijn zult u een bandje horen met daarop de naam van een beschikbare praktijk.

Om ook buiten onze eigen openingsuren garant te kunnen staan voor topkwaliteit diergeneeskunde zijn wij een samenwerkingsverband aangegaan met de Spoedkliniek (SDA).

In onze praktijk, in het hart van de Zaanstreek willen wij voor u het eerste aanspreekpunt zijn voor de vragen die u heeft omtrent uw huisdier. Voor de acute zorg bij problemen maar ook voor de begeleiding van het welzijn van uw huisdier om zo ziektes te voorkomen.

De gezelligheid van een open spreekuur is allang verleden tijd. Op afspraak, gemiddeld 15 min per consult is er meer tijd en aandacht voor uw huisdier en kunnen zo nodig verdere onderzoeken worden uitgevoerd.

Er worden ook minder huisvisites gereden omdat de diergeneeskundige hulp bij u thuis nooit zo goed kan zijn als bij ons in de praktijk. Een uitzondering wordt gemaakt bij euthanasie, omdat afscheid bij u thuis voor u een meerwaarde kan betekenen. Dit kan alleen ingepland worden als de actuele praktijkomstandigheden dat toelaten. Maar ook een laatste afscheid op de praktijk krijgt alle tijd en aandacht die nodig is.

Het welzijn van uw huisdier is afhankelijk van vele factoren. Dat begint bij de goede informatie rond huisvesting, verzorging en voeding. Met goede informatie, kunt u de juiste keuzes maken en kunt u ook kiezen voor zinvolle preventie of behandeling.

Wij hebben de diagnostische mogelijkheden en hulpmiddelen voor alle mogelijke eerste lijnsproblemen en indien wij er onverhoopt niet uit komen zullen wij u doorverwijzen naar de juiste specialist.

Met ons team van ervaren dierenartsen en assistentes zijn wij beschikbaar om u en uw huisdier te begeleiden bij tal van te nemen beslissingen om uw huisdier vitaal te houden. Wij zetten ons in voor het welzijn van uw huisdier, maar ook heel belangrijk: wij zijn natuurlijk niet de baas, dus uw idee├źn zullen ten alle tijden gerespecteerd worden.

Openingstijden

Open
Sluit om 17.00
maandag8.00 - 17.00
dinsdag8.00 - 17.00
woensdag8.00 - 17.00
donderdag8.00 - 17.00
vrijdag8.00 - 17.00
zaterdagGesloten
zondagGesloten

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De dierenarts-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Dierenarts A J Schut
Hoogstraat 17
1541KW Koog aan de Zaan

+31 (0)75 6163674

Deel deze pagina

Dierenarts+A+J+Schut img