Dierenarts Dierenartsenpraktijk Peize

Gesloten op zondag

Toon openingstijden

dierenartsen - Dierenarts Dierenartsenpraktijk Peize - kaartoverzicht

Dierenarts Dierenartsenpraktijk Peize

Dierenartsenpraktijk Peize, De dierenarts voor al uw dieren.

In onze praktijk proberen wij op een gemoedelijke en klantvriendelijke wijze goede diergeneeskundige zorg te bieden. Hierbij proberen wij altijd realistisch en eerlijk te blijven, zowel in de behandeling en vooruitzichten voor herstel, als wat betreft de kosten van de behandeling.

Dierenartsenpraktijk Peize behandelt onder ander de volgende dieren.
- Gezelschapsdieren
- Paarden
- Runderen
- Geiten
- Schapen

U kunt met uw gezelschapdieren langs komen tijdens ons spreekuur.

Op 1 juli 1961 is de praktijk gestart door dierenarts J. Hingstman. Eerst vanuit een kamer boven café de Zietak aan de Oude Velddijk, waarna na enige tijd verder werd gegaan vanuit een woning aan de Schoolstraat. Doordat het steeds drukker werd in de praktijk en het gezin ook steeds groter werd, besloot de familie Hingstman een praktijk met woonhuis aan de Kerkstraat te bouwen. Het werd steeds drukker in de praktijk en dierenarts Hingstman bouwde samen met zijn vrouw de praktijk uit tot een goed lopende praktijk.

Later kwam er door de drukte assistentie bij. In maart 1983 is dierenarts Harders assistent geworden en na 1 ½ jaar is hij in de maatschap gekomen en heeft samen met Hingstman de praktijk voortgezet.

Hingstman moest toen na 9 jaar samenwerking om gezondheidsredenen met de praktijk stoppen en is in september 1994 overleden.

Toen Hingstman met de praktijk stopte heeft Harders samen met van Schaik de praktijk voortgezet t/m december 2006. Door een schouderoperatie van van Schaik en doordat Harders in 1998 een auto ongeluk heeft gehad, moest er iemand in de praktijk bij komen. Dit werd mevrouw Urbanik.

Doordat van Schaik in december stopte met de praktijk moest er een nieuwe locatie worden gezocht. Dit werd Hoofdstaat 9 in Peize.

De officiële opening werd verricht door mevrouw Hingstman in oktober 2007. Zij is altijd van grote waarde geweest ter ondersteuning van de praktijk tijdens de werkzame periode van dierenarts Hingstman.

In april 2007 is dierenarts M. Roos aangetrokken en hij is met ingang van 1 januari 2009 toegetreden tot de maatschap.

Openingstijden

Gesloten
Opent morgen om 8.00
maandag8.00 - 9.00
dinsdag8.00 - 9.00
woensdag8.00 - 9.00
donderdag8.00 - 9.00
vrijdag8.00 - 9.00
zaterdagGesloten
zondagGesloten

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De dierenarts-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Dierenarts Dierenartsenpraktijk Peize
Hoofdstraat 9
9321CB Peize

+31 (0)50 5032434

Deel deze pagina

Dierenarts+Dierenartsenpraktijk+Peize img