Joling DierenartsGesloten (wo 13.00 - 14.00)

Toon openingstijden

dierenartsen - Joling Dierenarts - kaartoverzicht

Joling Dierenarts

Dierenarts R G Joling is een vakbekwame dierenarts uit Warnsveld die uw (huis)dier ontvangt op het spreekuur en klaarstaat bij spoedeisende gevallen.

37 jaar geleden ben ik afgestudeerd als dierenarts. Na enkele keren te hebben waargenomen zag ik al gauw dat mijn toekomst niet lag in de sector landbouwhuisdieren in casu de bio-industrie. Ik ben daarvoor niet commercieel genoeg en ik had teveel medelijden met al die dieren die op elkaar gepropt zaten.

Ik heb mij daarom gericht op de sector kleine huisdieren en mijn oog viel op het plaatsje Warnsveld, toendertijd de parel van Gelderland. Daar heb ik ook mijn vrouw leren kennen met wie ik nog altijd een koppel vorm, ook in de praktijk. We zijn een typische eenmanspraktijk waarin de echtgenote voor 100% mee participeert, gelijk in de serie van James Herriot. Dit soort praktijken wordt steeds zeldzamer, het wordt allemaal grootschaliger, terwijl ik juist van mening ben dat juist in de sector kleine huisdieren kleinschaligheid essentieel is.

Zoals u ziet doen wij veel. Wij:

- opereren
- spreekuren houden
- geven adviezen t.a.v opvoeding
- nemen veel tijd voor de patiënten en eigenaren
- doen veel aan voorlichting

Dat allemaal in een gemoedelijke sfeer met veel aandacht voor uw huisdier (geen meerdere consulten als het wat langer duurt), geen onnodige behandelingen en niet eindeloos doorbehandelen als het geen zin meer heeft. Intensief contact met tweedelijns specialisten, zodat uw huisdier de.meest adequate behandeling krijgt. Kortom alleszins de moeite waard om zonder enige verplichting eens kennis maken.

Openingstijden

Gesloten
Opent vandaag om 13.00
maandag13.00 - 14.00
dinsdag13.00 - 14.00
woensdag13.00 - 14.00
donderdag13.00 - 14.00
vrijdag13.00 - 14.00
zaterdagGesloten
zondagGesloten

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast
Beste meneer, mevrouw,
Ik heb een vraagje. Mag ik meelopen met uw ( één dagje maar ). Ik wil graag meelopen met een vriend van mij. Kai Swaters heet hij! Wilt uw mij laten weten of het kan. Mijn mail adres is: iandeboer06@icloud.com.

Vriendelijke groet,
Ian de Boer
Kai Swaters
Beantwoorden  • 

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De dierenarts-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Joling Dierenarts
Bieshorstlaan 71
7231EH Warnsveld

+31 (0)575 521190

Deel deze pagina

Joling+Dierenarts img