Dierenambulance Woudenberg eo

Dierenambulance Woudenberg eo

De stichting dierenambulance Woudenberg en omstreken bestaat sinds 11 april 1997. We zijn 7 dagen in de week en 24 uur per dag paraat om hulpbehoevende dieren en eventuele eigenaren een helpende hand te bieden.
De stichting vervult deze belangrijke taak met alleen vrijwilligers en is financieel afhankelijk van haar donateurs en sponsoren.
Er wordt gereden met een speciaal voor deze taak ingerichte ambulance, bestuurd door een team van meestal twee mensen.
Ons werkterrein is de gemeenten Maarn, Maarsbergen, Renswoude, De Glind, Scherpenzeel en Woudenberg.

De dierenambulance biedt hulp aan alle in nood verkerende dieren. Deze hulp wordt geboden aan zowel huisdieren als aan in de vrije natuur levende dieren. Het kan hierbij gaan om een aangereden kat, maar ook bijvoorbeeld een zieke zwaan, een weggelopen hond of een gewonde vogel. Het maakt hierbij niet uit of er nu wel of geen eigenaar van het dier bekend is, omdat we natuurlijk in eerste instantie een dierenleven proberen te redden.
Een misvatting is dat mensen die dierenleed melden, denken dat ze opdraaien voor de kosten. Wij rekenen alleen kosten als de eigenaar van het dier bekend is. Aarzel dus niet, maar bel ons gerust.

De vrijwilligers bieden, indien noodzakelijk, eerste hulp en vervoeren het dier naar de professionele opvangcentra en/of dierenartsen. Vermiste en gevonden dieren worden ook doorgemeld aan Amivedi, een databank die probeert dieren en eigenaren weer te verenigen.

Helaas, komen er ook overleden dieren voor tijdens ons werk. Deze dieren worden minimaal 3 weken bewaard in de koeling, zodat een eventuele eigenaar zelf kan beslissen wat er met het dier moet gebeuren.
Ook voor een begrafenis of crematie kunt u bij ons terecht. Wij zullen er zorg voor dragen dat dit met gepastheid gebeurt.

Verder kunt u bij ons terecht voor klinische ritten. Hier kunt u gebruik van maken als u bijvoorbeeld niet zelf in staat bent om uw huisdier van of naar de dierenarts te vervoeren.

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De dierenarts-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Dierenambulance Woudenberg eo
Doornheg 11
3931AS Woudenberg

+31 (0)6 54928928

Deel deze pagina

Dierenambulance+Woudenberg+eo img