Dierenkliniek Dijkshoorn Zeist

Gesloten (zo 10.00 - 16.00)

Toon openingstijden

dierenartsen - Dierenkliniek Dijkshoorn Zeist - kaartoverzicht

Dierenkliniek Dijkshoorn Zeist

Dierenkliniek Dijkshoorn is de allround dierenkliniek voor 1e en 2e lijns zorg voor gezelschapsdieren. De kliniek, waar dierenarts Dijkshoorn en zijn dierenartsen borg staan voor het oplossen van elk diergeneeskundig probleem, varierend van ingewikkelde orthopedische operaties (zoals knie- en heupoperaties), algemene chirurgie, kanker- en plastische chirurgie, sterilisatie en castratie tot en met algemene / internistische problematiek. Een kliniek met oplossend vermogen voor elk detail.

Onze dierenartspraktijk biedt uitstekende technische mogelijkheden. Zowel in de spreekkamer waar uw huisdier nauwkeurig wordt onderzocht, als in onze operatiekamer of opname-unit, recovery ruimte, porte cabin, röntgenkamer of het laboratorium. U kunt dus voor alles terecht in onze dierenartspraktijk. Of het nu gaat om vaccinaties, (laboratorium)onderzoek, operaties of andere routine of ingewikkelde ingrepen. Een ziekenhuis in het klein.

Soms is er spoed geboden bij een bezoek aan de dierenartspraktijk. Bijvoorbeeld na een ongeluk of een plotseling probleem met pijn, braken, traagheid, bewusteloosheid of ademhalen. Ook dan kunt u rekenen op de directe optimale zorg van Dierenpraktijk Dijkshoorn. U kunt op ieder moment van de dag en week terecht bij onze dierenartspraktijk. Mocht dit buiten kantooruren zijn, dan wordt u doorverbonden met de dan dienstdoende dierenarts.

Wij gaan verder waar andere dierenartsen stoppen, altijd met oog voor dier en baas.

Openingstijden

Gesloten
Opent morgen om 9.30
maandag9.30 - 20.00
dinsdag9.30 - 20.00
woensdag9.30 - 20.00
donderdag9.30 - 20.00
vrijdag9.30 - 20.00
zaterdag10.00 - 16.00
zondag10.00 - 16.00

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Adres- en contactgegevens

Dierenkliniek Dijkshoorn Zeist
Utrechtseweg 50
3704HE Zeist

+31 (0)30 6954264

Deel deze pagina

Dierenkliniek+Dijkshoorn+Zeist img