Dierenambulance Haarlemmermeer

Dierenambulance Haarlemmermeer

Opvang van dieren

Een van de belangrijkste diensten van de Dierenambulance Haarlemmermeer is het vervoer van gevonden dieren. Dieren die zijn komen aanlopen worden door ons opgehaald en overgedragen aan de Dierenopvang Haarlemmermeer.

De Dierenopvang neemt de verzorging van het dier op zich. Indien nodig schakelen zij een dierenarts in. Uiteraard kunnen zij in alle gevallen een beroep doen op de Dierenambulance.

Gedurende een tweetal weken heeft de eigenaar dan de tijd om zich te melden. Mocht de eigenaar zich in die periode niet melden dan wordt er een goed tehuis gezocht voor de vondelingen.

Door de nauwe samenwerking tussen beide organisaties bent u er van verzekerd dat de dieren vakkundig worden opgevangen. Alles wordt in het werk gesteld om de dieren zo spoedig mogelijk terug bij hun eigenaar te krijgen.

Services

  • 24-uurs service
  • 24/7

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast
Wij wonen aan de ringvaart en daar zwemt sinds enkele dagen een koetenfamilie. Vader, moeder en kind koet. Het jong piept onophoudelijk en probeert steeds bij een van zijn ouders te komen die daar niet echt van gediend zijn. Het jong heeft een misvord pootje welke recht naar achter half boven water steekt. Hij gebruikt hem wel min of meer om te zwemmen. Wat moeten we hiermee?
Beantwoorden  • 

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De dierenarts-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Dierenambulance Haarlemmermeer
Draverslaan 34
2132BS Hoofddorp

+31 (0)23 5653315

Deel deze pagina

Dierenambulance+Haarlemmermeer img