Overbos Dierenartspraktijk

Gesloten (do 09.00 - 17.30)

Toon openingstijden

dierenartsen - Overbos Dierenartspraktijk - kaartoverzicht

Overbos Dierenartspraktijk

Welkom op de webpagina van Overbos Dierenartspraktijk op dierenarts-in.nl - de beste dierenartsen website van Nederland! 

Op deze pagina kunt u reacties achterlaten en treft u diverse informatie aan zoals adres- en contactgegevens.

Openingstijden

Gesloten
Opent morgen om 9.00
maandag9.00 - 17.30
dinsdag9.00 - 17.30
woensdag9.00 - 17.30
donderdag9.00 - 17.30
vrijdag9.00 - 17.30
zaterdagGesloten
zondagGesloten

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast
Jammer dat Dokie Jansen er mee gestopt is, ik ben al 25 jaar client bij dokie Jansen, maar ik kijk uit naar de nieuwe dierenarst Pauline Gaasbeek zij zal het vast ook goed doen.
Beantwoorden  • 
Dr. Jansen is een prima arts die de kosten laag houdt.Ik heb 17 jaar ervaring met hem.
Beantwoorden  • 
heb net mijn kat laten castreren en kreeg een hoge rekening voor een behandeling van oormijt. Heb nooit ontdekt dat de kat oormijt had. Ook zijn gedrag was niet zo danig dat ik merkte dat hij aan zijn oren zat. Wat hij nu wel doet. Logisch met de medicatie er in. Wat mij het meeste steekt is dat ik niet telefonisch op de hoogte werd gebracht van de oormijt. Anders had ik de medicatie daar voor wel ergens anders en een paar euro goed koper kĂșnnen bestellen.Volgende keer dus goed op letten voor dat ik weer een beestje daar voor een behandeling breng. Wat overigens wel goed gedaan hoor. Dus daar niks te klagen over.
Beantwoorden  • 
Ik heb een usa bulldog die bekend zijn met chronische oorontsteking. Is ook bekend bij deze dierenarts maar zijn assistent weigert ons zalf te geven terwijl wij voorgaand altijd de zalf ophalen nee je moet eerst weer consult doen wat belachelijk en onbeschoft. Dus dan gaan we niet meer naar deze dierenarts door de vriendelijke behandeling van zijn assistent! Geld trekkerig voor niets.
Beantwoorden  • 
Profielafbeelding hester
Hester
7 jaar geleden
Sinds kort zit ik bij deze dierenarts en ik ben enorm tevreden! Als ik bel met een vraag krijg ik altijd goed en duidelijk advies en ook bij het langsgaan heb ik het gevoel dat er echt aandacht is voor mijn kat en ook voor mij. De dierenarts gaat met je in gesprek over de situatie en geeft neemt wat je verteld over je dier altijd serieus. Bij voorgaande dierenartsen had ik dit gevoel vaak niet. De beste dierenarts die ik tot nu toe gehad heb!
Beantwoorden  • 
dr. Jansen zelf geeft mij het gevoel hart voor de dieren te hebben maar ook voor de baasjes, ik zit reeds een aantal jaar bij deze dierenarts en het bevalt mij goed. De assistente is ook vriendelijk en service gericht.
Beantwoorden  • 

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De dierenarts-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Overbos Dierenartspraktijk
Muiderbos 21/A
2134SM Hoofddorp

+31 (0)23 5629008

Links

Website
-

Deel deze pagina

Overbos+Dierenartspraktijk img